Početna> Rino Institut> Naša vizija i misija

Strategija

Naša vizija

Želimo vrhunske škole u kojoj stasaju odgovorni, obrazovani i sretni mladi ljudi koji imaju sposobnosti, volju i vjeru živjeti i koristiti se svojim jedinstvenim talentima.

Naša misija

Osnivati obrazovne ustanove u kojima se njeguje cjelovita formacija učenika kroz personalizirani pristup obrazovanju, djelatnom suradnjom s roditeljima te pridavanjem jednake važnosti intelektualnom napredovanju, kao i izgrađivanju karaktera i usvajanju vrlina.

Model edukacije i međunarodna podrška

Model edukacije koji provodimo u našim vrtićima i školama uspješan je u nekoliko stotina škola diljem svih pet kontinenata. Razvijen je u Europi pedesetih godina dvadesetog stoljeća od roditelja i pedagoga, potaknutih naukom svetog Josemarie Escrive, utemeljitelja Opusa Dei, na veće zalaganje i odgovornost u obrazovanju vlastite djece.

Surađujemo s ustanovama diljem svijeta koje idu ukorak s najnovijim spoznajama iz razvoja školstva te mnogim školama koje potiču i koriste navedene pedagoške principe već niz godina. Iskustvo takve sinergije suvremenog školskog sustava i roditeljske brige rezultira odličnim akademskim uspjehom te formiranom osobnošću učenika.