Osnovna škola Ružičnjak

Osnovna škola Ružičnjak je prva škola u Hrvatskoj koju su pokrenuli roditelji. Također, to je i prva osnovna škola za djevojčice u Hrvatskoj. Smatrajući da su roditelji prvi i najvažniji odgojitelji svoje djece, odlučili smo pokrenuti školu koja će ih u tome podržavati. S tim ciljem osnovan je Roditeljski institut za odgoj i obrazovanje (RINO) kao krovna udruga i pravni subjekt. Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim akademske izvrsnosti, radi na razvoju karaktera i osobnosti njezinih polaznica te njeguje rast u vrlinama. Posebnost škole je njezin pedagoški princip koji se temelji na mentorstvu i omogućuje personalizirani pristup svakoj učenici. Osnovna škola Ružičnjak dio je međunarodne mreže sličnih škola diljem svijeta koje nude cjelovito obrazovanje i osobni pristup svakoj učenici.

Obrazovni model
Podržite nas
Informacije o upisima

Posljednje vijesti

CSS adicional para quitar breadcrumb
30 rujna 2022
Rang lista kandidata

Ovdje možete vidjeti rang listu kandidata za radno mjesto učitelj fizike.

Čitaj više
27 rujna 2022
Obavijest kandidatima

Ovdje možete pročitati obavijest o sadržaju i načinu vrednovanja kandidata te pravnim i drugim izvorima za pripremanje kandidata za vrednovanje.

Čitaj više
27 rujna 2022
Poziv na razgovor- učitelji razredne nastave

Ovdje možete pronaći poziv na razgovor za učitelje razredne nastave.

Čitaj više

Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim ostvarivanja intelektualnog potencijala, radi na razvoju karaktera i osobnosti učenika te njeguje rast u vrlinama.

Osnovna škola Ružičnjak