Osnovna škola Ružičnjak

Osnovna škola Ružičnjak je prva škola u Hrvatskoj koju su pokrenuli roditelji. Također, to je i prva osnovna škola za djevojčice u Hrvatskoj. Smatrajući da su roditelji prvi i najvažniji odgojitelji svoje djece, odlučili smo pokrenuti školu koja će ih u tome podržavati. S tim ciljem osnovan je Roditeljski institut za odgoj i obrazovanje (RINO) kao krovna udruga i pravni subjekt. Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim akademske izvrsnosti, radi na razvoju karaktera i osobnosti njezinih polaznica te njeguje rast u vrlinama. Posebnost škole je njezin pedagoški princip koji se temelji na mentorstvu i omogućuje personalizirani pristup svakoj učenici. Osnovna škola Ružičnjak dio je međunarodne mreže sličnih škola diljem svijeta koje nude cjelovito obrazovanje i osobni pristup svakoj učenici.

Obrazovni model
Podržite nas
Informacije o upisima

Posljednje vijesti

CSS adicional para quitar breadcrumb
24 studenoga 2022
Rang lista – učitelj/ica razredne nastave

Ovdje možete vidjeti rang listu kandidata za radno mjesto učitelj/ica razredne nastave.

Čitaj više
24 studenoga 2022
Dan otvorenih vrata RINO škola

Dragi roditelji budućih prvašića i roditelji koji razmišljate o prebacivanju svoje djece u našu školu – pozivamo vas na Dan otvorenih vrata, koji će […]

Čitaj više
21 studenoga 2022
Učitelj/ica razredne nastave – obavijest kandidatima

Ovdje možete pročitati obavijest kandidatima o sadržaju i načinu vrednovanja kandidata te pravnim i drugim izvorima za pripremanje kandidata za vrednovanje.

Čitaj više

Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim ostvarivanja intelektualnog potencijala, radi na razvoju karaktera i osobnosti učenika te njeguje rast u vrlinama.

Osnovna škola Ružičnjak