Osnovna škola Ružičnjak

Osnovna škola Ružičnjak je prva škola u Hrvatskoj koju su pokrenuli roditelji. Također, to je i prva osnovna škola za djevojčice u Hrvatskoj. Smatrajući da su roditelji prvi i najvažniji odgojitelji svoje djece, odlučili smo pokrenuti školu koja će ih u tome podržavati. S tim ciljem osnovan je Roditeljski institut za odgoj i obrazovanje (RINO) kao krovna udruga i pravni subjekt. Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim akademske izvrsnosti, radi na razvoju karaktera i osobnosti njezinih polaznica te njeguje rast u vrlinama. Posebnost škole je njezin pedagoški princip koji se temelji na mentorstvu i omogućuje personalizirani pristup svakoj učenici. Osnovna škola Ružičnjak dio je međunarodne mreže sličnih škola diljem svijeta koje nude cjelovito obrazovanje i osobni pristup svakoj učenici.

Obrazovni model
Podržite nas
Informacije o upisima

Posljednje vijesti

CSS adicional para quitar breadcrumb
26 svibnja 2022
POZIV NA RAZGOVOR – voditelj računovodstva

Ovdje možete pogledati poziv na razgovor za radno mjesto voditelj/voditeljica računovodstva.

Čitaj više
26 svibnja 2022
OBAVIJEST

Ovdje možete pronaći sadržaj i način vrednovanja kandidata za radno mjesto voditelj/voditeljica računovodstva škole te pravne i druge izvore za pripremanje kandidata za vrednovanje. 

Čitaj više
25 svibnja 2022
Rang-lista kandidata

Ovdje možete vidjeti rang-listu kandidata za radno mjesto učitelj/ica matematike. 

Čitaj više

Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim ostvarivanja intelektualnog potencijala, radi na razvoju karaktera i osobnosti učenika te njeguje rast u vrlinama.

Osnovna škola Ružičnjak