5 KORAKA ZA UPIS KĆERI U OŠ RUŽIČNJAK

(ako djevojčica prvi put upisuje 1. razred)

 

Zahtjev za razgovor

Prvi korak upisa u OŠ Ružičnjak je dogovor termina oba roditelja s Timom za upise.

Prije razgovora bilo bi dobro pročitati naš odgojno obrazovni projekt. Tijekom razgovora upoznat ćete posebnosti naše škole i dobiti odgovore na svoja pitanja.

Ispunjeni Zahtjev za razgovor spremite kao word datoteku nazvanu po imenu i prezimenu vaše kćeri (npr. Ana Anić.docx) i pošaljite ga na: upisi.ruzicnjak@gmail.com

 

Zahtjev za upis

Nastavno na razgovor za upis u OŠ Ružičnjak, ukoliko želite Vašu kćeri prijaviti u proces upisa u našu školu, ispunite zahtjev za upis koji će vam poslati Tim za upise na e-mail.

Priložite i potvrdu o uplati rezervacije mjesta, ako se radi o upisu u 1. razred.


Procjena psihofizičke spremnosti za školu i interno testiranje

Učenice mora proći procjenu psihofizičke spremnosti u svojoj matičnoj školi kojoj pripada prema mjestu stanovanja obzirom da OŠ Ružičnjak nema Stručno povjerenstvo škole.

U ožujku će biti pozvana na interno testiranje od strane stručne službe OŠ Ružičnjak.

 

Povratna informacija

Nakon internog testiranja buduće prvašice Tim za upise šalje roditeljima putem e-maila povratnu informaciju- mišljenje škole o upisu djevojčice u OŠ Ružičnjak.

Ako je mišljenje škole o upisu djevojčice pozitivno, a i vi želite upisati dijete, dobit ćete termin za ispunjavanje upisne dokumentacije.

 

 

Ispunjavanje upisne dokumentacije

Ispunjavanjem upisne dokumentacije (Upisnica, Ugovor o školovanju, Suglasnosti, itd.) završava proces upisa učenice u OŠ Ružičnjak.

Daljnji koraci uključuju naručivanje uniforme i informiranje o potrebnom priboru, o čemu će vas obavijestiti Tim za upise i buduća učiteljica ili razrednica.