Osnovna škola Lotrščak

Osnovna škola Lotrščak prva je škola za dječake u Hrvatskoj koju su pokrenuli roditelji. Naime, smatrajući da su roditelji prvi i najvažniji odgojitelji svoje djece, odlučili smo pokrenuti školu koja će ih u tome podržavati.

S tim ciljem osnovan je Roditeljski institut za odgoj i obrazovanje (RINO) kao krovni i pravni subjekt. Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se osim ostvarivanja intelektualnoga potencijala radi na razvoju karaktera i osobnosti učenika te njeguje rast u vrlinama. Posebnost je Škole njezin pedagoški princip koji se temelji na mentorstvu i omogućuje personalizirani pristup svakomu učeniku.

Škola Lotrščak inspirirana je iskustvom sličnih škola diljem svijeta koje nude cjelovito obrazovanje i osobni pristup svakomu učeniku.

Obrazovni model

Naše glavne karakteristike odgoja i obrazovanja.

Čitaj više

Podržite nas

Svojim donacijama možete pomoći našoj školi ostvariti svoju glavnu misiju – dati svoj doprinos boljemu hrvatskomu društvu.

Čitaj više →

Informacije o upisima

Na ovim stranicama možete pronaći sve vezano uz upise učenika u Osnovnu školu Lotrščak.

Čitaj više →

Posljednje novosti

Arhiva vijesti

Cijeli projekt vođen je idejom i posebnim trudom da se, osim ostvarivanja intelektualnog potencijala, radi na razvoju karaktera i osobnosti učenika te njeguje rast u vrlinama.

Osnovna škola Lotrščak