Roditeljski projekt 2024./2025.

Dragi roditelji, učitelji i svi prijatelji Lotrščaka,


Ove godine pokrećemo inicijativu za
opremanje naše školske knjižnice lektirnim naslovima. Imamo priliku stvoriti uvjete koje će poticati maštu, razvoj kritičkog razmišljanja te usaditi ljubav prema čitanju i obrazovanju.

S obzirom na sve brže promjene u svijetu oko nas i mnoštvo suvremene literature postaje sve izazovnije pronaći onu literaturu koja u sebi njeguje kršćanske vrijednosti. Želimo dječacima pružiti pristup najnovijim informacijama i književnim djelima koja će im pomoći razvijati širok spektar vještina i pritom ostati u skladu s vrijednostima radi kojih ste prvotno i odlučili upisati svoje sinove u Lotrščak.

Kako bismo ostvarili ovu viziju, pozivamo vas da podržite naš projekt „2923 lektire za 2923 dana Lotrščaka!”
donacijom sredstava ili kupovinom knjige s popisa koji se nalazi u privitku. Svaki doprinos ima značajan utjecaj. Ako želite sudjelovati u oblikovanju budućnosti naših učenika, sada je pravo vrijeme da se uključite.

Opremljena knjižnica je poput vrata prema znanju i maštovitosti. Vaša podrška će pomoći našim učenicima da koračaju kroz ta vrata i ostvare svoje snove. Zajedno možemo stvoriti prostor gdje svako dijete ima priliku rasti, učiti i
razvijati se.

Hvala vam na vašoj podršci i suradnji u ostvarivanju ovog važnog cilja!

Molimo da sve uplate pod opis donacije upišete
donacija za knjižnicu”.