Nakon što su se dojmovi malo slegli hladne glave možemo napisati kako nam je bilo od srijede do petka na Ljetnom sportskom kampu.

Pravi muškarci znaju da je srijeda dan svetog Josipa, a oni još ozbiljniji da se tada igra i Liga prvaka. Stoga smo odlučili posjetiti ni manje ni više nego GNK Dinamo. Prije svega zahvaljujemo se GNK Dinamo što su nas srdačno ugostili i pokazali svaki kutak kluba. Većina naših dječaka je bila oduševljena jer je mogla iz blizine vidjeti travnjak, svlačionicu, tunel kojim se ulazi u teren i konferencijsku sobu. Nakon što je učitelj odgovorio na par delikatnih pitanja slijedilo je fotografiranje te smo dobili narukvice kao uspomenu. Ostatak dana nastavili smo su uz nove zabavne i sportske aktivnosti, a kraj dana začinili sladoledom.

Četvrtak – možda i najiščekivaniji dan jer ni manje ni više to je vodeni dan. Nakon prijepodnevnih raznih igri te ručka napokon je granulo sunce te su svi željno čekali vodene poligone i igre. Stoga ako ste se pitali zašto je pritisak vode oslabio na Donjim Sveticama nadamo se da Vam je sada jasno. Za kraj smo imali paintball s vodenim balonima i puškama, a suhi nisu ostali ni naši učitelji.

Petak – jedna suza u oku jer je kraj, druga suza ponosa jer smo dali sve što smo mogli. Nakon što smo popodne proveli u parku Maksimir, a put do škole proveli uz navijačke poklike dan smo zaključili s čašćenjem, druženjem, podjelom diploma i krunicom na našem igralištu.
Toliko od nas do sljedeće godine.

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!