Dragi roditelji!

Radi bolje organizacije nastave produženog boravka i odlaženja učenika iz učionice pred školu zbog odlaska doma, organizirali smo za svaki razred novi broj mobitela kojeg će imati zasebno svaki učitelj produženog boravka.

Molimo vas da se pridržavate sljedećih naputaka:

a) učenici koji ne idu na produženi boravak moraju napustiti školu nakon nastave na način da čim završe nastavu se spuštaju dolje i roditelj ih dočeka – u ovom slučaju ne šaljete poruku jer mobiteli su vezani isključivo uz produženi boravak. Roditelji moraju znati raspored učenika uključujući i raspored dopunske i dodatne nastave te izvannastavne aktivnosti.

b) isključivo roditelj šalje SMS na navedeni broj mobitela za razred u kojem ide vaše dijete – ime, prezime. Nakon što ste poslali SMS, lijepo molimo za strpljenje jer djeca možda nisu u razredu u tom trenutku (igralište, dvorana itd.) te je potrebno određeno vrijeme da se učenik spremi i spusti tj. dođe do ispred škole.

c) za učenike predmetne nastave (5. – 8.r.) postoji samo jedan broj i u vezi njih vrijedi sljedeće:

1. učenici koji ne ostaju u školi izvršavati svoje školske obveze napuštaju nakon nastave i ručka školu te idu doma. Nakon što školu napuste, ne mogu se vraćati u školu. Za njih nije potrebno slati nikakve poruke.

2. za učenike koji ostaju u školi nakon nastave kako bi učili, pisali zadaće i slično te za koje osobno dolazite, možete poslati sms (ime, prezime i razred) na broj koji se nalazi u privitku. Taj broj će ujedno biti i broj stručne službe.

Ova odluka vrijedi od ponedjeljka 27. rujna 2021.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ugodan vikend!