Poštovani roditelji,
Želim vam se ovim putem od srca zahvaliti na vašim velikodušnim donacijama za projekt „Opremimo knjižnicu“ u kojem je prikupljeno nešto više od 10.000,00 eura te je time realizirana nabavka 980 lektira na naše učenike.
Ovo vašom gestom omogućili ste da naša mala (ali zbog vas – bogatija knjižnica) polako stane na noge i postane funkcionalna. Iako je potrebno još mnogo lektira kako bi popunili fond za potrebe svih učenika, presretni smo i od srca vam zahvaljujemo!
U idućim školskim godinama i dalje ćemo nastaviti prikupljati sredstva i opremiti našu školsku knjižnicu u potpunosti kako bi našim učenicima omogućili što kvalitetno čitanje knjige!
Vaša srca su velika jer mnogo ljubite! ❤
„Jesi li gledao kako su podizali onu veličanstvenu građevinu? – Jedna opeka za drugom. Tisuće. Ali jedna po jedna. – I vreće cementa, jedna po jedna. I klesano kamenje, što predstavlja malo pred gromadom cjeline. – I komadi željeza. – I radnici koji rade dan za danom, satima… Vidio si kako su podigli onu veličanstvenu građevinu?… – Snagom malih stvari!“ – sv. Josemaría Escrivá, Put, br. 823.
Neka vas čuva Marija, Majka Lijepe Ljubavi.
Ravnatelj Marin Divić