Radosni smo što se od danas u našoj kapeli nalaze relikvije bl. Carla Acustisa, “Božjeg influencera”, “cyber svetca” i “sveca u trapericama” koji je svojim životom oduševio mnoge mlade pa tako i naše učenike!

Od danas u našoj školi postavljena je kroz ulaz i hodnik škole međunarodna izložba o euharistijskim čudima diljem svijeta koju je osmislio i izradio blaženi Carlo Acutis. Od travnja 2022. godine putuje i našom Domovinom, a od danas je i kod nas. Ova jedinstvena i izuzetno motivirajuća izložba ima za cilj približiti neprocjenjivu vrijednost Euharistije – susreta sa Živim Isusom Kristom i ojačati ljubav prema najvećem čudu Ljubavi – dodiru beskrajne ljubavi Isusova Srca.

Na web adresi miracolieucaristici.org moguće je prelistati svih 137 priznatih euharistijskih čuda koje je prikupio i objavio blaženi Carlo za života. Izložba koja putuje po Hrvatskoj sastoji se od 33 panela na kojima je izloženo prvo čudo u Lanciani iz 750. godine, čuda iz Argentine, Portugala, Poljske i čudo iz Ludbrega, iz Hrvatske.

Dobrodošli ste pogledati izložbu te u kapeli naše škole pomoliti se pred relikvijama blaženog Carla Acutisa!