Pred vašom velikodušnošću stojim ganut, zadivljen i svjestan da bilo koje riječi zahvale su tako malene pred veličinom vašeg srca. Dajem vam iz dubine svoga srca zahvalu i nudim vam svoje molitve, za vas i vaše obitelji; te obećavam daljnji trud u nakani da postanemo bolji. Vašom ste velikodušnošću uklonili jedan veliki teret naše škole – informatičko opremanje naše škole, i na tome vam veliko hvala.

Upravo ste vi zaslužni za 55 novih računala (5 stolnih i 50 prijenosnih).

Upravo ste vi zaslužni da naša škola ima novo ruho u digitalizaciji.

Upravo ste vi zaslužni da naši učenici imaju bolje tehničke uvjete za nastavu informatike.

Upravo ste vi zaslužni da naši djelatnici imaju bolje uvjete rada.

Upravo ste vi zaslužni da se trudimo biti bolji; baš svaki dan.

Upravo ste vi tako veliki.

Hvala vam na tome.

Mene kao ravnatelja, ali i Upravu škole, uvijek vodi ista misao – uključiti roditelje u život škole i da svaki projekt na kojem radimo bude na dobro naših učenika – da uvijek imaju što im treba i da to što im treba bude najbolje. Vaša podrška u tome nam mnogo znači i pokazatelj nam je da idemo dobrim putem na čemu vam neizmjerno hvala.

Računalima smo opremili novu informatičku učionicu, opremit ćemo ostale učionice tako da učitelji i zamjene učitelja uvijek imaju pripremljeno računalo za interaktivnu nastavu, sve urede, zbornicu, a kako se širimo u rujnu uzimajući nove prostorije na drugom katu, (uključujući i učionice) imamo dovoljno za opremanje novih ureda i učionica.

Sva računala, koja smo kupili vašim donacijama i ona koje ste vi donirali, unose se u imovinu škole, posebno se evidentiraju, za njih se pripremaju posebne upute za korištenje, instaliraju se potrebni programi na njima – što je, uz ostale obveze, veliki posao, i zbog toga neki još nisu pušteni u opticaj.

Činiti dobro je tako lako kad imamo roditelje naše škole uz sebe. To jako cijenim i svjedočim gdje god stignem.

Uskoro ćemo završiti i projekt školskog igrališta gdje ste pokazali još jednom koliko ste veliki. Projekt gradnje školskog igrališta privremeno je bilo zaustavljeno zbog hladnoće.

Osmijeh i radost naših učenika uvijek je dovoljna plaća i zbilja je bilo divno vidjeti kad su učenici ušli u informatičku učionicu gdje su ih dočekali nova računala. Radujem se i s nestrpljenjem čekam da vidim sjaj u njihovim očima kad dovršimo školsko igralište. Iako je moje hvala tako malo pred vašom velikodušnošću, ništa drugo mi ne preostaje nego reći hvala vam od srca.

Uvijek prisutni u mojim molitvama. Neka vam Marija, Majka lijepe Ljubavi uvijek čuva.

Marin Divić, ravnatelj